Tidevannsbølgen av institusjoner forberedt på å kjøpe Bitcoin, sier Real Vision’s

Makroinvestor og Real Vision-medstifter Raoul Pal sier at en bølge av institusjonelle investorer er forberedt på å kjøpe Bitcoin.

I et nytt intervju med Bostjan Usenik sier Pal at omtrent alle rådgivere han snakker er satt til å komme inn på markedet, og godkjenning av en Bitcoin ETF vil være en spillveksler.

“[Bitcoin] er den beste ytelsesklassen gjennom tidene – over 10 år, fem år, tre år, to år, ett år eller noe gal. Vi har aldri sett en ressurs som dette før.

Vi har ennå ikke fått institusjonene inn i dette. De kommer alle inn i det. Jeg vet at de er fordi jeg snakker til dem alle. Jeg fikk akkurat telefonen med det største investeringsrådgiverfirmaet i USA. Grunnleggeren deres lærer så mange investeringsrådgivere som mulig mulig hvorfor Bitcoin – de kan ikke investere ennå fordi det ikke er noen ETF – men i det øyeblikket det kommer, har disse gutta $ 5000000000 eiendeler blant det amerikanske investeringsrådgiverfellesskapet i USA alene hvis de skulle legge inn 10 basispoeng, er det 5 milliarder dollar umiddelbart, men sjansen er stor for at det kommer til å bli mye mer fordi det er en veldig rask eiendel.

Den tidligere Goldman Sachs-fondsforvalteren sier at etterspørselen etter Bitcoin, delvis hjulpet av store selskaper som Square’s Cash App, Paypal og Grayscale Trust, dverger tilbudet på en enestående måte.

“Jeg har aldri sett noe som den skjev risikobelønningen som for øyeblikket er i Bitcoin. Det er sprøtt, og i mellomtiden kan tilbudet ikke justeres, og alle tar myntene sine fra bytte og legger dem på lager fordi de også forventer at prisen vil stige ytterligere, så det er bokstavelig talt ingen forsyning.

Ut av Square cash app og PayPal tar de stort sett all minedrift av Bitcoin ut av markedet hver dag. Og så har vi Grayscale Trust og alle andre. Det eneste svaret er prisen for å gå opp. ”