Musiikkijulkkis Murda Beatz tarttuu Bitcoiniin, mahdollisesti Pompin twiittien ohjaamana

Grammy-palkittu musiikkituottaja, DJ ja lauluntekijä Murda Beatz on twiitannut, että hänellä on nyt Bitcoin; se voi johtua Anthony Pomplianon tweeteistä

Musiikkijulkkis Murda Beatz tarttuu Bitcoiniin, mahdollisesti Pompin twiittien ohjaamana
Kansikuva www.murdabeatz.com -sivuston kautta

Murda Beatz (todellinen nimi on Shane Lee Lindstrom) on ilmoittanut Twitterissä ostaneensa Bitcoinin, josta on tullut jälleen yksi tuhatvuotinen todiste sääntö siitä, että hänen sukupolvensa suosivat kryptovaluuttoja sijoitusvälineinä.

Murda Beatz siirtyy Bitcoiniin

Aiemmin tänään kanadalainen musiikkiteollisuuden tähti Murda Beatz twiittasi, että hän oli asettanut kätensä Bitcoiniin, josta tuli toinen musiikkitähti salausyhteisössä. Hän syntyi vuonna 1996, jolloin hänestä tuli 26-vuotias.

Tweetissään Murda Beatz merkitsi tunnetun Bitcoin-asianajajan ja talousasiantuntijan Anthony Pomplianon, mikä voi merkitä sitä, että Pompin jatkuva twiittiminen lippulaiva-kryptovaluuttaan ja hänen suosittuun podcastiinsa vaikutti tuottajaan.

Salausyhteisö toivotti Beatzin lämpimästi tervetulleeksi twiittinsä alla olevaan kommenttiketjuun.

Miljardööri Chamath Palihapitiya jakaa osuutensa Bitcoinista ja asteroidien louhinnasta

Muutama vuosi sitten, muu musiikki julkkikset osoitti myös kiinnostusta cryptocurrencies – Monero erityisesti. Jo vuonna 2017 jotkut julkkikset hyväksyivät XMR : n albumeihinsa ja tuotteisiinsa lomakauden aikana.

Heidän joukossaan olivat Morrissey, Marilyn Manson, Alice Cooper, Motorhead, Roger Waters, Slayer, Bush, Scorpions ja muut.